North Invest Company este printre primele firme cu domeniu de activitate RECUPERARI CREANTE, cu bune rezultate practice datorate unei bune cunoasteri a economiei romanesti. Acestea cat si studiile efectuate in alte tari europene unde aceasta activitate si-a dovedit eficienta si rentabilitatea ne confera siguranta desfasurarii in conditii profesioniste a activitatii.

Obiectul de activitate al firmei, RECUPERARI CREANTE, reprezinta o prestare de servicii care se adreseaza grupurilor financiare interesate in recuperararea pierderilor financiare datorate riscului reprezentat de ofertele tip leasing si creditare, cat si persoanelor juridice interesate in recuperarea debitelor produse de neachitarea unor marfuri sau servicii.

Aceasta activitate noua in Romania initiata de firma noastra, prezinta un deosebit interes. Piata (Bursa) creantelor din Romania este atractiva prin noutatea domeniului recuperarii acestora care permite extinderea rapida la nivel national. Piata creantelor este strans legata de activitatile financiare de tip leasing si creditari care in ultimii ani au inregistrat o crestere semnificativa in Romania.

In termen de 60 de zile de la inceperea activitatii, am recuperat amiabil sau prin instanta peste 40% din debite, fapt care este de admirat tinand cont de faptul ca in Romania un proces dureaza in medie peste 1 an dupa care in urma investirilor si executarii se prelungeste cu mai mult de 6 luni.

Societatea noastra este membru fondator al
Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania.


Cu stima,
Administrator
Orzac Sorin
 
Agentie Detectivi particulari

Stiri economice


Curs valutar BNR | Istoric

Home | Despre noi | Oferta noastra | Recuperari creante | Principali clienti | Contact